Kirjeldus

Hüdrosool oma aia metsikutel õunapuudel kasvavatest mahedatest õuntest. Õun on ideaalne vili sisaldades oma kaunis ümaras ubinas peaaegu kõike, mis terve olemiseks vaja.

Hippokrates soovitas õuna süüa näiteks südamenõrkuse, soolte häirete ja neeruhaiguste puhul. Inglise vanasõnagi ütleb, et üks õun päevas hoiab arsti eemal. Küps õun sisaldab väärt vitamiine ja ohtralt mineraalaineid, nagu näiteks kaltsiumi, magneesiumi, kaaliumi ning kiudaineid ja need kõik on vajalikud organismi normaalseks toimimiseks.

Valminud hüdrosool  on kerge õuna lõhnaga ja sobib kõigidele nahatüüpidele näoveena kasutamiseks. Eriti hästi peaks sobima just rasusele nahale. Värskendab palgeid ja toniseerib nahka, toob naeratuse näole ja teeb päeva rõõmsamaks. Mõjub hästi ka juusteksekasvule. Kasutamiseks pihustada näole ja kaelapiirkonda, julgelt ka juustele. Õunavee mõju tasub katsetada ka lastel, kel kahvatu jume ja kehv söögiisu.

INCI: Malus domestica (Õun) Fruit Water, kogus 50 ml

NB! Õuna hüdrosooli kasutamine ei tähenda, et võiksite loobuda õunte söömisest 🙂

Hüdrosoolid saadakse aurdestillatsiooni käigus puhtast loodusest korjatud taimedest, nende valmimisest võib lugeda siit.

Kõik hüdrosoolid sobivad piserdada otse nahale vastavalt soovile arv kordi. Hüdrosooli sisse võtmiseks soovitan seda lahjendada 1 lusikatäis tassis jahedas allikavees.