Kirjeldus

Vereurmarohu preparaadid omavad valuvaigistavat, põletikuvastast, fungitsiidset ja bakteriostaatilist toimet. Taime on kasutatud allergia- ja sügelusevastase vahendina, ekseemide ja neurodermiidi puhul. Vereurmarohust pressitud mahlaga puhastatakse ja parandatakse soolatüükaid, psoriaasinaastusid, paapuleid, konnasilmasid, naha tuberkuloosikoldeid, papilloome.

Vereurmarohu ja naistepunaõliga salvi võib kasutada nagu taime mahlagi soolatüügastele ja konnasilmadele määrimiseks, abiks on ka haavade ja nahalõhede hoolduses ning abistava vahendina psoriaasi ja ekseemide ravimisel.
Samas tasub meeles pidada, et enamiku nahal väljenduvate ärrituste põhjuseid tuleb otsida seestpoolt ja salv on mõeldud esmase vahendina probleemi väljastpoolt leevendama. Pidevate allergiate, ekseemide jne puhul tuleb esmajärjekorras üle vaadata oma toitumine ja eluviis.

Koostis: hariliku vereurmarohu (Chelidonium Majus) ekstrakt päevalilleõlis, liht-naistepuna (Hypericum perforatum) ekstrakt viinamarjaseemneõlis, mesilasvaha, geraanium rosat (Pelargonium x asperum) eeterlik õli.

Kogus 10 grammi